Κρουαζιέρες

Πληροφορίες


Τι θα λέγατε για τις πιο αξέχαστες διακοπές στην Σκόπελο; Ζήστε έντονα, απολαμβάνοντας την ταχύτητα και την ευελιξία που σας προσφέρει το φουσκωτό σκάφος και μέσα από φανταστικές διαδρομές και μαγευτικά τοπία επισκεφθείτε τις πιο κρυφές και δύσκολα προσβάσιμες παραλίες του νησιού. Για περισσότερη χαλάρωση, ζήστε τη μαγική εμπειρία μιας εκδρομής με ιστιοπλοϊκό σκάφος! Σε συνεργασία με την John Enzzo Cruises, μπορούμε να εξασφαλίσουμε για εσάς και την παρέα σας ημερήσια θαλάσσια εκδρομή για να εξερευνήσετε μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες παραλίες της Σκοπέλου και των γειτονικών νησιών, Σκιάθου και Αλόννησου.

Με μόνο από 65€ το άτομο, απολαύστε την εκδρομή σας. Θα σας καλωσορίσουμε με λευκό κρασί και δροσερή ολόφρεσκη σαλάτα! Για εσάς που διαθέτετε περισσότερο χρόνο, προτείνουμε διάφορα πακέτα εκδρομών που περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση στο σκάφος. H John Enzzo Cruises σας παρέχει τους πιο έμπειρους σκίπερ καθώς και τα απαιτούμενα καύσιμα του σκάφους. Εσείς, μένει μόνο να οργανώσετε το πρόγραμμα της αρεσκείας σας!

Κρατήσεις


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα πακέτα των παρεχόμενων υπηρεσιών καλέστε στο +30 6932 345 111 ή απευθυνθείτε στον υπεύθυνο.

Ίσως να σας ενδιαφέρουν: « Ψάρεμα Καταδύσεις »

Σκόπελος, Β. Σποράδες

ΤΚ. 37003, Μαγνησία

24240 23 326

24240 23 854

6949 44 69 93

info@lemonisholidays.gr